Weblog Uitvaartverzorging Piëta

Uitvaart en nazorg op maat, met liefde en aandacht…

Herdenkingsbijeenkomst ’t Harde 24 november 2007

Posted by Marianne Doornbos op 4 november 2007

pieta_logo.jpg     onder-de-regenboog2.jpg     addio-bloem-7536-nw.jpg

 In onze samenleving zijn we niet meer gewend om stil te staan bij een verlies. Er is geen tijd, het leven gaat door. Als de uitvaart voorbij is, wordt er vaak geen aandacht meer besteed aan het geleden verlies. Daarom organiseer ik, Marianne Doornbos, samen met Gerry Broekhuis-Leusink en Herma van Zalk een herdenkingsbijeenkomst. Het doel van deze bijeenkomst is om de gestorvenen te gedenken, die niet meer bij ons zijn, maar nog wel in onze harten en gedachten aanwezig zijn.

De bijeenkomst is bedoeld voor mensen die in het afgelopen jaar of langer geleden een dierbare verloren hebben en voor mensen die een verlies geleden hebben waar weinig of geen aandacht aan is besteed. Hierbij kunt u denken aan de dood van een kindje of van een levenloos geboren kindje, dood door suïcide of de dood van mensen die hun lichaam ter beschikking hebben gesteld van de wetenschap.

De bijeenkomst vindt plaats op zaterdag 24 november 2007 in de aula van de Gemeentelijke Begraafplaats aan de Bovenweg 41 te ‘t Harde en begint om 19.30 uur. Vanaf 19.00 staat de koffie klaar. Ik nodig u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

Tijdens de herdenkingsbijeenkomst zullen, als u dit op prijs stelt, de namen van hen die overleden zijn worden genoemd. Ook zullen we naar muziek, gedichten en een overdenking luisteren. Na de bijeenkomst is er gelegenheid om iets te drinken en met elkaar van gedachten te wisselen of ervaringen te delen.

Als u nog vragen heeft kun u contact met mij opnemen via tel.nr. 0525 – 68 51 35 of via e-mail info@pi-eta.nl

herdenkingsbijeenkomst-t-harde.jpg

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: