Weblog Uitvaartverzorging Piëta

Uitvaart en nazorg op maat, met liefde en aandacht…

Yarden organiseert franchise-event

Posted by Marianne Doornbos op 6 maart 2012

Op 28 maart 2012 organiseert Yarden Franchise een event, voor iedereen die geïnteresseerd is in het werken in de uitvaartbranche als franchisenemer. Tijdens deze avond ontvangen belangstellenden informatie over het werken in de uitvaartbranche en uitleg over de franchise formule van Yarden.

De bijeenkomst vindt plaats in Crematorium Daelwijck te Utrecht. Ook zal een franchisenemer tijdens deze avond een presentatie verzorgen over zijn/haar eigen ervaringen als franchisenemer bij Yarden. Na afloop van de avond is er ruim de gelegenheid tot het stellen van vragen en in gesprek te gaan met de aanwezige medewerkers van Yarden Franchise.

Indien men belangstelling heeft dit event bij te wonen, kan men zich via de aanmeldbutton op de website http://www.yarden-franchise.nl/aanmelden. Men mag ook een introducé meenemen of het event onder de aandacht brengen bij mensen waarvan men weet dat er interesse bestaat, om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan in de uitvaartbranche. Wij zoeken nog franchisenemers in de provincies Gelderland, Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht en Limburg Noord.

Yarden Franchise is een snel groeiende full-service organisatie voor zelfstandig ondernemers en onderdeel van Yarden Uitvaartzorg. Yarden Franchise zal de komende jaren groeien naar 31 franchisenemers – voor een compleet landelijke dekking.

Voor meer informatie www.yarden-franchise.nl .

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: